Surf League!

Surf League! 7-13 feb @ Mount Mauganui (Tauranga)

Surf League was om het met 1 woord te zeggen: Fenomenaal. Of fantastisch. Of Supercalifregilisticexpialidocious. Het is een vierdaags evenement, van donderdag tot zondag. De beste athleten van NZ strijden voor hun regio, om de titel beste strandwacht van NZ. De athleten zelf worden onderverdeeld in 4 categorieën: Under 14, Under 16, Under 19 en Open. Donderdag en vrijdag streden U14 en U 16, en in het weekend was het dan de grote aandachttrekker: U19 en Open. Gisborne heeft U19 gewonnen trouwens 😉 !

Voor mij persoonlijk was het een hele fijne ervaring, omdat het dus letterlijk een sportevenement is, op het strand, in schitterend stralend weer. (Het gat in de ozonlaag hangt boven Antarctica, en dus vrij dicht hier, waardoor iedereen hier veel sneller verbrandt en huidkanker is hier een groot probleem enzo, dus smeren was wel de boodschap!). Lopen op het strand is wel vermoeiend, dingen rondbrengen vooral. Sommige collega’s hadden gigantische gezwollen enkels, gewoon van zolang over het los zand te lopen. Gelukkig had ik naast het werk genoeg tijd om meer te leren over SLS en over de verschillende disciplines! Ik heb gigantisch veel filmpjes gemaakt, dus wie geinteresseerd is moet die later maar even komen ophalen want ik kan ze nooit allemaal uploaden.

Alle medewerkers van het event team sliepen in hetzelfde huisje, hier enkele fotos van het team in mijn huisje en van het huisje zelf!

 

 

 

 

Nog een paar andere grappige fotos, namelijk de kleren die ik krijg van SLS om aan te doen tijdens de evenementen! Inclusief shortje in Belgische driekleur, en foto van mijn namiddag als PROMOGIRL voor het zonnecrème merk Le Tan.

 

 

 

 

(Check vooral mijn té cool oortje van de radio, yea !) Bon, terug naar de wedstrijd! Zoals ik al zei waren er dus verschillende disciplines. Elk team vaardigt de beste atleet af per discipline, zo zit er in elk team zeker een zwemmer, een sprinter, een skiër (= kajak), en een IRB man(Inflatable Rubber Boat). Hieronder enkele foto’s van de atleten op hun best!

 

 

 

En dan hier een filmpje dat ik gemaakt heb van het begin van de Dearlove Relay. De dearlove is het hoogtepunt van de dag, waarbij alle disciplines vlak achter elkaar doorlopen worden, en het hele team komt dus aan bod. Het team die het eerste over de meet komt, is dan in principe op elk vlak de beste ploeg. De Dearlove begint met de IRB discipline, en daar ging het dus faliekant mis voor de ploeg uit Australië :

http://www.youtube.com/watch?v=SYLBHS_BjX8 

En dan na de uren …

2 reacties op Surf League!

  1. Miek Dellaert zegt:

    Hoi Lottie,
    amai dat zijn ferme racen daar op het strand ! Heb op Youtube gekeken, zag er ferm leuk uit ! En groot gelijk om achteraf van het zonneke te genieten 🙂
    Toffe blog !
    Groetjes van de moetie, xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s