Tussendoor …

Zoals ik al zei, moet ik tussen de grote evenementen door ook werken natuurlijk. Dan werk ik op regionaal niveau, in Gisborne, voor Jeremy Lockwood. Hieronder enkele fotos van ons kantoor in het Marine Rescue Center.

Dit is de trainingruimte, waar verschillende cursussen worden gedoceerd in verband met Surf Life Saving en zelfs voor de Coast Guard. Opfriscursussen omtrent EHBO bijvoorbeeld worden hier gegeven.

Natuurlijk is een kantoor geen kantoor zonder pooltafel ..

 Mijn bureau 🙂 met het zicht op de haven .. Normaal heel mooi, maar het was net een regenachtige dag

Zo wordt er in Gisborne vergaderd .. Op het gras, aan het strand. Links surf club owner van Tolaga bay, midden Jeremy, rechts Pam sociale assistent voor Surf Life Saving.

Ook op regionaal niveau worden er wedstrijden gehouden voor de lifeguards. Zelfs kinderen die lid zijn van de surfclubs, maar nog te jong zijn om een strandwachter te zijn (= jonger dan 14 jaar), krijgen de kans om het tegen elkaar op te nemen. Zij worden ROOKIE lifeguards genoemd. Eens de leeftijd van 14 jaar, of ouder, kan iedereen zich inschrijven voor de lifeguards examens.

Hieronder enkele foto’s van de TOLAGA BAY jongeren die zich voorbereiden op het examen, met de hulp van Jeremy en ik. Het zijn bijna allemaal Maori jongeren. Ze hebben geen achtergrond in de surfclubs, het is wat nieuw voor hen, dus worden ze intensief begeleid om een lifeguard service op poten te zetten in hun regio.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s