30 jan. – 1 feb. Vliegen

Het afscheid nemen van Sam en Mama viel toch wat zwaar. Zoals verwacht. Tranen met tuiten terwijl ik door de douane stapte! Draaide me nog een laatste keer om, en trok deze foto: 

31 uur vliegen. Dat doet wat met een mens. Het waren 8,5 uren van Dusseldorf naar Dubai,  dan een 4 uur stop-over, dan 14,5 uur richting Sydney, 2 uur stop-over, en dan tot slot 2 uur naar Nieuw Zeeland. Achja, het was zoiets. Normaal vlieg ik héél graag! Maar vanaf heden toch niet meer zó graag..

Ik had de eer te vliegen met de nieuwe A380, maar in Economy stelt dat bijzonder weinig voor. De A340 van dusseldorf naar Dubai was een even aangename vlucht, in de mate dat de vluchten aangenaam waren. Het eten stonk naar nat kattenvoer, zodat enkele passagiers klacht ingediend hebben. Wel grappig, achja.

De jetlag is wel hard. De eerste dag kon ik mij rechthouden vanaf 14u tot 22u, dan pompaf gaan slapen. Ik heb er nu al 3 nachten op zitten en ik ga toch nog steeds om 22 uur slapen, puur uit vermoeidheid. Dus de jetlag heeft zijn hoorns nog steeds op mij gemikt.

Ik heb stiekem het opstijgen gefilmd vanuit Dusseldorf:
http://youtu.be/aSw3jtFmS14

En tijdens het laatste stukje van Sydney naar Auckland zat er een grappige kleine voor mij die niet stopte met wenen, maar ik moest toch wakker blijven dus ik kon er mee lachen. Tot er een reactie begon te komen:
http://youtu.be/2M7KP6M3Dz4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s