Home sweet Gisborne

De vlucht van Auckland naar Gisborne is absolutely fa-bu-lous! Je vliegt in een mini vliegtuigje met amper twee rijen stoelen, misschien 20 passagiers, en toch nog een stewardess. Omdat het zo een binnenlandse minivlucht is, vlieg je ook iets minder hoog, waardoor je een praaaaachtig zich hebt. Ik vloog van West naar Oost en waw, dat uur naar buiten kijken was geweldig.

Bij landing stond Phil Wauchop mij op te wachten, de man die alles van mijn stage geregeld heeft. Jenny (mijn gastvrouw) was nog op vakantie, dus heb ik het weekend (drie nachten) bij Phil en Karen gespendeerd. We hadden een fantastisch weekend, met een rondtrip door Gisborne met de mooiste viewpoints, een BBQ (natuurlijk) en een lange wandeling over de stranden. Zondagavond zijn we met zijn drieën Matthijs gaan ophalen die van België aankwam, dus speelde ik voor Belgisch welkomst comité!

Karen en Phil hebben mij sweet corn leren eten, met wat boter en peper en zout. Ik vond het gigantisch grappig om zo met prikkers links en rechts te knagen in een maisstok, dus heb ik er enkele foto’s van genomen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ondertussen ben ik aangekomen bij Jenny! Een prachtige vrouw van zestig jaar die de komende drie maand voor mij zal zorgen. Ze heeft vier kinderen die allemaal getrouwd zijn en kinderen hebben. Ze heeft twee katten en twee honden (feest!). Het huis is iets ouder dan wat ik gewoon ben, geen vaatwasser, geen propere douche, geen droogkast, enzovoort, maar daar wennen we wel aan 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op dit moment ben ik op mijn eerste missie van mijn stage! Ik zit in MOUNT MAUNGANUY! Maar daarover volgende keer meer 😉 Groetjes vanop het zonnige strand!

5 reacties op Home sweet Gisborne

 1. Charline zegt:

  Dag Charlotte
  Het ziet er daar wel heel netjes uit hoor en ook leuk met die dieren in huis!
  Hopelijk valt je stage een beetje mee.
  We kijken al uit naar een volgend berichtje.
  Groetjes
  Eric en Charline

  • Charlotte zegt:

   Helloow !! Ja jammergenoeg ben ik verhuisd, weg van de dieren in huis :p ! Maar ik zit in een heel tof huizeke nu, dus ik vind het zeker niet erg. Nieuwe berichtjes zijn zonet gepost! Alles goed daar?

 2. Miek Dellaert zegt:

  haha Lottie, wat grappig met die honden en poezen…

 3. An Vergison zegt:

  Dag Charlotte,
  Leuk om zo van alles te lezen over jouw avontuur in Nieuw Zeeland. Tzal wel de max zijn zo te zien. Mijn skypenaam is An.Vergison. Ik heb een contactverzoek verstuurd om je zo te kunnen toevoegen.
  Het is normaliter nog maximum 3 weken (vermoedelijke bevallingsdatum is 13 maart) en dan zou onze kleine spruit in de buik zijn ontdekkingstocht naar de bewoonde wereld echt moeten aanvatten. Wij tellen nu echt af… We kijken zóooooooooooooooooo uit naar zijn komst. We houden je zeker op de hoogte.
  Veel plezier nog daar!

  Vele groetjes van ons 3-tjes uit het verre West-Vlaanderen

  • Charlotte zegt:

   Oooh geweldig An !! Ik heb je contact verzoek gezien op skype! Normaal zouden we nu moeten kunnen skypen! Sorry voor deze late reactie, ik heb niet altijd internet, ik reis rond door Nieuw Zeeland en zat net 8 dagen zonder internet. Sorry daarvoor! De komende weken ben ik wel thuis, dus zou het moeten lukken! Ik kijk er naar uit 🙂 !!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s